Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни (Privacy notice)

Информация относно дружеството, което обработва данните Ви

Наименование  
ЕИК/БУЛСТАТ  
Седалище и адрес на управление  
Телефон  
E-mail  
Уебсайт  
Регистрация на администратор на лични данни в КЗЛД  
   
   

 

Информация относно компетентния надзорен орган защита на личните данни

Наименование  
Седалище и адрес на управление
 
Телефон  
Уебсайт  

 

"АБ Студио София" ЕООД (наричано по-долу за краткост "Администратор" или "Фирмата") осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни. Настоящата информация има цел да ви информира за всички аспекти на обработката на личните ви данни от Дружеството и правата, които имате във връзка с тази обработка.

Основание за събиране, обработване и съхраняване на вашите лични данни

Чл. 1. Администраторът събира и обработва Вашите лични данни във връзка с използването на сайт и онлайн магазин abgroup.bg на основание чл. 6, ал. 1, Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR), и по-конкретно въз основа на следното основание:

  • Изрично получено съгласие от Вас като регистриран потребител на сайта;
  • Спазване на законово задължение, което се прилага спрямо Администратора;
  • За целите на легитимните интереси на Администратора или на трета страна;

Цели и принципи при събирането, обработването и съхраняването на вашите лични данни

Чл. 2. (1) Ние събираме и обработваме личните данни, които Вие ни предоставяте, за целите на функционирането на сайт и онлайн магазин abgroup.bg, включително за следните цели:

  • Създаване на профил и предоставяне на пълна функционалност при използването на сайт/онлайн магазин;
  • Подобряване на представянето на публикациите в сайта;
  • Статистически цели за подобряване на сайта;
  • Защита на информационната сигурност;

(2) Ние спазваме следните принципи при обработката на Вашите лични данни:

  • Законосъобразност, добросъвестност и прозрачност;
  • Ограничение на целите на обработване;
  • Съотносимост с целите на обработката и свеждане до минимум на събираните данни;
  • Точност и актуалност на данните;
  • Ограничение на съхранението с оглед постигане на целите;
  • Цялостност и поверителност на обработването и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни.

(3) При обработването и съхранението на личните данни Администраторът може да обработва и съхранява личните данни с цел защита на следните си легитимни интереси:

  • Изпълнение на задълженията си към Национална агенция по приходите, Министерство на вътрешните работи и други държавни и общински органи.

 

Какви видове лични данни събира, обработва и съхранява нашето дружество 

Чл. 3. (1) Дружеството извършва следните операции с предоставените от Вас лични данни като потребители на сайт и онлайн магазин за следните цели:

  • Регистрация и дейности като потребител/купувач в онлайн магазин

За използване на сайт и онлайн магазин abgroup.bg Вие имате възможност да създавате профил, с който да бъдете идентифицирани като потребители от дружеството.

Регистрацията и създаването на профил за използване на сайта не е задължителна стъпка от предоставянето на услугата и тя е достъпна в значителна степен и без създаването на профил, като имате възможност да преглеждате съдържанието на сайта и да се информирате за предлаганите продукти и услуги. 

Нови продукти

Мивка the.artceram Cognac Quadro

Мивка the.artceram Cognac Quadro

-20%
Цена: 470.00 лв
Каталожна цена: 587.50 лв
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 470.00 лв
Каталожна цена: 587.50 лв
Отстъпка:117.50 лв (20.00%)
Мивка the.artceram Cognac Quadro

Мивка the.artceram Cognac Quadro

-20%
Цена: 507.00 лв
Каталожна цена: 633.75 лв
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 507.00 лв
Каталожна цена: 633.75 лв
Отстъпка:126.75 лв (20.00%)
Мивка the.artceram Cognac Quadro

Мивка the.artceram Cognac Quadro

-20%
Цена: 545.00 лв
Каталожна цена: 681.25 лв
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 545.00 лв
Каталожна цена: 681.25 лв
Отстъпка:136.25 лв (20.00%)

Най-продавани

Шкаф за баня Kara

Шкаф за баня Kara

Цена: 555.00 лв
Преграда за вана от две части Linea 6 мм

Преграда за вана от две части Linea 6 мм

-10%
Цена: 670.50 лв
Каталожна цена: 745.00 лв
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 670.50 лв
Каталожна цена: 745.00 лв
Отстъпка:74.50 лв (10.00%)

Facebook

Върни До Горе